Efter et par minutter måtte jeg bide hårdt i puden for ikke at skrige min orgasme. Han greb med begge hænder mod hendes bryster, mens han skiftevis klemte brysterne og nappede i brystvorterne. Hun siger: Plejer du ikke at ligge topløs, Karen? Med den ene hånds fingre skilte hun mine skamlæber for med den anden at styre Knuds kæmpekæp mod min fisse. Sabai Dee Thai Massage Massage, rigtige Kvinder Thai Massage and Spa is located in San Marcos California. Han vidste ikke, hvad han skulle sige og prøvede forgæves at få pikken til at lægge sig. Lis så det og mens hun rejste sig og gik hen til ham, sagde hun: du kan jo overtage min plads, Karen. Han har en pænt lang og meget tyk pik med glatbarberede nosser. Godt møre lå vi alle 5 på tæpperne og pustede ud, men Knud og Niels var stadig ikke kommet. Niels lænede sig frem og kærtegnede min mors bryster. Lige idet han stod splitternøgen på gulvet, åbnede min mor døren til værelset. Jeg må hellere fortælle lidt om mine forældre. 185 høj og den lidt stille type. Hun suttede begærligt på pikken, mens hendes fingre bearbejdede hans nosser.

Dating app for gamle mand herlev

Niels pik var dunkende stiv og hans fingres leg fik hurtigt min fisse til at sejle af safter. Hun red nu Niels i et vildt tempo og de store bryster dansede fra side til side foran hans ansigt. Jeg var drivende våd og stille og roligt gled Knud længere og længere ind, indtil han med et sidste tryk trængte helt i bund i min fisse. Hun pressede den i bund i ét langt stød og en høj stønnen undslap hendes læber. Med disse ord trådte hun ud af sin sommerkjole og afslørede en for hendes alder (64 år) slank og velbevaret krop kun iført en lille hvid blonde-BH med tilhørende trusser. Få nu det tøj af! I lange seje ryk kørte hun forhuden frem og tilbage, og det kæmpestore pikhoved blev spændt til bristepunktet. Det betyder, at vores børn hver sommer er på ferie i et par uger, med den anden forælder og at vi derfor har et par uger, hvor vi ikke har børn. Det var tydeligt, at Lis solbadede topløs, for hendes bryster var lækkert brune. Da vi var færdige, hjalp vi hinanden med opvasken. Treatment effects are enhanced when the patient is fully relaxed and breathing deeply. Det var så liderligt at se på, at jeg ikke længere kunne holde fingrene fra min nu drivvåde fisse. Den lille guldring glimtede frækt i solen og jeg legede lidt med den, inden jeg lod tungen glide op til hendes klit. Det var dejligt, men også lidt mærkeligt at ligge nøgen her, mens min mor var her, men det skulle blive endnu mere mærkeligt. De var på størrelse med 2 hønseæg og hang i en stor pose halvt nede mellem hans lår.

tæpperne. Vend dig om, sagde jeg og Lis vendte sig, så jeg også kunne slikke hende. Der gik ikke længe før min mor satte tempoet. Far (John) er 67 år, kraftig med gråt hår,. Min mor rakte ud og æltede deres nosser, lad mig se jeres store, flotte pikke sprøjte ud over mig, sagde hun. Hans tommelfinger bearbejdede min klit, samtidig med at han kørte et par af de andre fingre op i min våde fisse. Da Niels og jeg kom derud fik jeg et chok. Ikke den bedste start på ferie, tænkte jeg, men da vi lidt senere kom ud på terrassen, var min mor som hun plejede, min far var kørt på job og vi 3 andre sad og småsnakkede, mens vi drak vores kaffe og spiste rundstykker.Bordel i aalborg marie pornostjerne

Jeg kunne se, at han havde blikket på min mors flotte bryster. Det rykkede i pikken og det blåviolette hoved stod stort og spændt da spermen skød ud over min mors bryster i 6-7 kraftige skud. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve min mor sådan: liggende gennemkneppet, med en ophovnet, våd fisse og med ansigt og bryster smurt ind i sperm. Hvis den ikke var stiv allerede, kan det nok være, at Niels pik rejste sig på hel stang. Jeg kunne mærke, hvordan det gav små stød i mit underliv og min fisse begyndte at blive våd. Det må du undskylde, gispede hun. Den første, som måtte overgive sig, var Niels. Min mor var i en anden verden.

Bryststørrelser thai massage ishøj

Det havde købt et nedlagt landbrug og da min far som selvstændig ikke havde ret meget ferie, havde min mand lovet at hjælpe til med at sætte i stand i et par uger. Pludselig vågnede Niels og kiggede med store øjne på min mor, som lå med vidt åben mund og den ene hånd begravet i sin fisse, mens den anden klemte hårdt om den ene brystvorte. I det samme masede Lis sin fisse ned over min mund. Stille og roligt begyndte hun at ride ham og synet af de store, gyngende bryster var mere, end jeg kunne stå for. Med en højlydt klagen sank hun i ét tryk ned over pikken og begyndte at ride ham. Her plejer vi at holde fri i sommerhus eller rejse sydpå, men i år havde mine forældre inviteret os med på landet.